,

Wedding crasher Howie op bruiloft van fans

Backstreet Boys fans A’riel en Ryan Kastovich nodigden de Backstreet Boys door middel van een YouTube video uit om naar hun bruiloft te komen. En wat er toen gebeurde hadden ze nooit verwacht…

A’riel en Ryan zijn afgelopen zaterdag getrouwd in Melbourne, Florida. Na hun eerste dans op het feest kregen ze een brief via het management team van de Backstreet Boys. In de brief werd het stel gefeliciteerd met hun bruiloft, er werden excuses aangeboden omdat de Boys niet aanwezig konden zijn en A’riel en Ryan werden bedankt dat ze zulke trouwe liefhebbende fans zijn. De brief was ondertekend door Brian Littrell, Nick Carter, AJ McLean en Kevin Richardson.

Opeens vroeg iemand die op de bruiloft aanwezig was hoe het dan zat met de vijfde Backstreet Boy, Howie Dorough. Op dat moment werd er aan het stel medegedeeld dat hij dat persoonlijk wilde vertellen en wie kwam daar de receptie binnenlopen? Jawel, het was Howie!

Howie feliciteerde het stel en vertelde dat hij was gekomen uit naam van alle Boys. Hij bedankte A’riel en Ryan voor de mooie uitnodiging en zei dat hij graag had gewild dat alle Backstreet Boys erbij hadden kunnen zijn, maar dat het erg moeilijk was om alle Boys die uit verschillende staten van Amerika moesten komen op dat moment samen te krijgen. Howie kon wel komen omdat hij zo dichtbij woont en hij was zeer vereerd dat hij erbij was. Vervolgens bracht Howie nog een serenade aan het kersverse bruidspaar met de Backstreet Boys hit All I Have To Give. Het stel was dolgelukkig.

In oktober 2014 hadden A’riel en Ryan een video geplaatst op YouTube om op die manier de Backstreet Boys uit te nodigen voor hun bruiloft in januari. Florida Today deelde hun verhaal in november.

Tom Biddix uit Melbourne vertelde zijn beroemde vriend Howie Dorough over de grote wens van A’riel en Ryan. Eerder deze week had Howie bevestigd dat hij naar de bruiloft zou komen. Biddix zocht contact met de presentator van de ochtendshow WA1A, Timmy Vee, om met zijn hulp het stel op te sporen. Timmy Vee belde naar Florida Today en in samenwerking met Biddix en Howie en het management van de Boys is het gelukt om de wens van A’riel en Ryan uit te laten komen.

Bekijk hier hoe Howie het bruidspaar verrast!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *