Nick Carter maakt zombiefilm met vrij aparte cast

Deze had je waarschijnlijk niet zo snel zien aankomen! Nick Carter is bezig met het maken van zijn eigen zombiefilm en hij heeft hier een toch wel heel aparte cast voor in gedachten…

De Syfy channel film Dead 7 wordt geschreven en geregisseerd door Nick Carter. Ook gaat hij, naast zijn vrouw Lauren, zelf in de film spelen. Nick is overigens niet de enige van de Backstreet Boys met een rol in deze nieuwe zombiefilm. Backstreet Boy AJ McLean zal ook van de partij zijn. Daarnaast heeft ook collega Joey Fatone van ‘N Sync een rol in deze film!

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is zou, als het aan Nick had gelegen, Niall Horan van One Direction de rol van zijn broertje spelen in zijn film. Gisteren tweette Nick:

nick-carter-tweet-dead-7-niall-horan

Dead 7 wordt geproduceerd door The Asylum. Volgens een persbericht van The Asylum gaat Dead 7 over een bende die een klein stadje in het post-apocalyptische Westen van een zombieplaag af moet helpen. Nick Carter speelt de rol van Jack, een onwillige held die de outlaws bij elkaar brengt om de confrontatie aan te gaan met de zombiedreiging.

Wij zijn heel benieuwd naar het eindresultaat. Ga jij ook kijken?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *