Nick Carter is getrouwd

Helaas, lieve dames, de “kans” op het scoren van een Backstreet Boy is nu dan echt verkeken. Gisteren is namelijk ook het jongste lid van de Backstreet Boys in het huwelijksbootje gestapt! Afgelopen zaterdag, op 12 april, is Nick Carter getrouwd met zijn verloofde (fitness-expert en actrice) Lauren Kitt. In het bijzijn van hun vrienden en familie gaven Nick en Lauren elkaar het ja-woord in Santa Barbara, Californië.

De overige leden van de Backstreet Boys waren ook aanwezig. AJ McLean liet vrijdag al weten dat hij zich aan het klaarmaken was voor het etentje voorafgaand aan de bruiloft. “Chillin at the house getting ready to head to the rehearsal dinner of the wedding most of u thought would never happen but I’m so happy it is finally! Congrats to my little bro for growing up and finding love. So proud of u bro. Love u both @nickcarter and @laurenkitt”, plaatste AJ op Instagram.

Nicks jongere broertje Aaron Carter was de grote afwezige tijdens het feest. Er werd gezegd dat Aaron er alles aan gedaan heeft om te komen, maar dat hij uiteindelijk problemen had met zijn vlucht en daarom niet bij de bruiloft aanwezig kon zijn.

Het stel is sinds 2008 samen en verloofden zich in februari 2013. Eind maart maakte Nick Carter bekend dat hij op 12 april zou gaan trouwen met zijn vriendin Lauren Kitt. Eerder dit jaar vierden de twee al een groots gezamenlijk vrijgezellenfeest in Las Vegas.

Backstreet-Boys.nl wenst Nick en Lauren heel veel geluk samen in hun verdere leven!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *