Nick Carter gaat trouwen

Het is zo ver… De laatste Backstreet Boy is officieel van de markt.
Nick Carter gaat trouwen!

Afgelopen woensdag heeft Nick zijn vriendin Lauren Kitt, waar hij al ruim vier jaar een relatie mee heeft, ten huwelijk gevraagd.
“Ik liep al twee weken met de ring rond”, vertelde hij aan het Amerikaanse blad People. “Ik werd er gek van. Ik wilde die ring om haar vinger.”
Het gebeuren vond plaats op een eiland aan de Florida Keys.

Voor deze speciale gelegenheid had Nick een boottochtje gepland.
Het aanzoek verliep alleen niet zo gladjes als de bedoeling was. Nicks boot was in erg slechte staat, omdat hij hem al een jaar of zes niet meer had gebruikt.
Na dagenlang klussen en alsnog een halfgare motor gingen Nick en Lauren er dan toch op uit met Laurens vader en wat goede vrienden.

Met de zee op de achtergrond en hun hond aan hun voeten knielde Nick voor Lauren en haalde hij een ring uit zijn zwembroek. Nadat ze het aanzoek had geaccepteerd, gaf Lauren haar toekomstige man een dikke knuffel.

“Ze zei ‘ja’ en ik had geen flauw idee wat ik moest doen”, vertelde Nick.
“Lauren zei: “Je moet de ring om mijn vinger doen.” Dus dat deed ik. Ik was echt in shock.”
Ook voor Lauren was het aanzoek een schok.
“Ik verwachtte het niet, het voelde erg onwerkelijk. We zijn zo gelukkig, verliefd en in de zevende hemel.”, aldus Nicks kersverse verloofde.

Een trouwdatum hebben de tortelduifjes nog niet.
De Backstreet Boys vieren dit jaar hun 20-jarige jubileum, de heren zijn bezig met een nieuw album en er komt een tournee aan. Nick heeft al aangegeven dat hij bij het plannen van zijn bruiloft rekening houdt met de concertagenda van de Backstreet Boys.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *