Nick Carter doet mee met Dancing With The Stars US

Vandaag is officieel bekend gemaakt dat Nick Carter één van de deelnemers zal zijn van het nieuwe en alweer 21ste seizoen van de Amerikaanse versie van Dancing With The Stars! Nick vertelde aan USWeekly dat hij er erg veel zin in heeft.

Het was al het vijfde jaar op rij dat Nick Carter werd gevraagd om mee te doen aan de show. Wie hem uiteindelijk dan toch zo ver gekregen heeft dat hij deze keer wel ja heeft gezegd? Dat was niemand minder dan voormalig lid van ‘N Sync, Joey Fatone, die zelf deelnam aan seizoenen 4 en 15 van Dancing With The Stars.

“Hij heeft het er de hele tijd over. Ik twijfelde of ik het moest doen en toen vertelde hij me dat het voor hem een fantastische ervaring was waar hij veel van heeft geleerd”, zegt Nick over Joey. “Hij vertelde me dat hoe harder je traint en je best doet hoe meer je ervoor terugkrijgt. Ik ben een harde werker, dus het wordt vast leuk.”

Iets dat waarschijnlijk ook wel met zijn besluit om mee te doen te maken kan hebben is de rivaliteit tussen Nick en zijn jongere broertje. Aaron Carter eindigde met zijn partner Karina Smirnoff op de vijfde plek tijdens het negende seizoen van Dancing With The Stars. “Ik ben best competitief ingesteld, dus ik wil graag meedoen om de naam Carter te vertegenwoordigen en het misschien nog wel beter te doen dan hij.”

Ondanks dat Nick al ruim 20 jaar op podia danst met de Backstreet Boys is hij een beetje verlegen over zijn dansskills. Hij denkt dat ze hem zeker nog wel wat kunnen leren. “Ik hoop dat ik misschien een betere danser kan worden! Het zal een geweldige ervaring zijn om te leren stijldansen”, aldus Nick.

Eerder werd al bekend dat Bindi Irwin, de dochter van Steve Irwin, ook meedoet aan de show. Dancing With The Stars gaat in de VS van start op 14 september en wordt uitgezonden door ABC.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *