Kevin in nieuwe film van Steve Balderson

Ex-Backstreet Boy Kevin Richardson zal de rol van Conrad Bainbridge gaan vertolken in de nieuwe film van Steve Balderson, The Casserole Club.

The Casserole Club gaat over een groep huisvrouwen uit de voorsteden in de jaren 60. Hecht en behulpzaam als ze zijn, probeert ieder toch beter te zijn dan de ander en proberen ze allemaal “the hostess with the mostess” te zijn. Ze beginnen een receptenclub, houden dinerpartijen, en testen zo hun nieuwe braadpannen uit. Maar wanneer het hele gebeuren geleidelijk aan verandert in dronken flirtpartijen en er meer dan alleen recepten worden uitgewisseld, gaat het verhaal opeens van stijlvol over in een drama over  onverantwoordelijkheid, egoïsme, en geschade mensen.

The Casserole Club is een ingewikkeld landschap van verlatenheid, onuitgesproken wensen en lege levens. Ruw en niet compromitterend, het is vergelijkbaar met klassiekers als Who’s Afraid Of Virginia Woolf? en het recentere verhaal van American Beauty. Het verhaal speelt zich af in Amerika in de tijd van de eerste stap op de maan. De maan staat als metafoor voor de de tragische heldinnen van de film, die vol zitten met mysteries en geheimen en het onaangesproken potentieel van mensen die bestaan zonder echt te leven.

Naar verwachting zullen de opnames voor deze film in oktober gaan beginnen en volgend jaar zal de film waarschijnlijk uit gaan komen.

Bron: amazon.imdb.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *