bsb-film-documentaire-backstreet-boys-show-em-what-youre-made-of

Documentaire Backstreet Boys: Show Em What You’re Made Of

Backstreet’s back, op het witte doek! Na hun hemelse verschijning in de film This Is The End zijn de Backstreet Boys binnenkort wederom in de bioscopen te bewonderen. Deze keer in de documentaire Backstreet Boys: Show ‘Em What You’re Made Of.

Op 30 januari 2015 wordt de film uitgebracht in de Verenigde Staten. Wij, en de fans in de andere landen, moeten helaas nog iets langer wachten. Vanaf 26 februari zal de Backstreet Boys documentaire Show ‘Em What You’re Made Of wereldwijd, dus ook bij ons in Nederland, in de bioscopen te zien zijn!

Begin 2013 werd al bekend dat deze film over de Backstreet Boys in de maak was. De Boys zelf zijn niet alleen het onderwerp, maar ze waren ook betrokken als producent. De documentaire is geregisseerd door Stephen Kijak, die al eerder films heeft gemaakt over de Rolling Stones en Scott Walker.

Toen Kevin in april 2012 weer bij de Boys terugkwam waren de Backstreet Boys weer compleet. Zij lieten weten dat ze altijd al een film wilden maken. Met de terugkomst van Kevin, een nieuw album in de maak en hun 20ste verjaardag destijds vonden ze dat dit alles bij elkaar opgeteld hét moment was om hun verhaal te vertellen.

Op Backstreetboys.com wordt gezegd dat Backstreet Boys: Show ‘Em What You’re Made Of een verrassende en lonende reis is die je meeneemt naar de uitersten van roem, geluk, verraad en vernieuwing. De documentaire is gefilmd over een periode van twee jaar. Je krijgt te zien hoe Nick Carter, AJ McLean, Brian Littrell, Kevin Richardson en Howie Dorough hun leven met ons delen, hun pad samen herbeleven en daarmee nieuwe en oude spanningen onthullen die confrontatie nodig hebben.

Ik kan haast niet wachten tot het 26 februari 2015 is. De wereldwijde release datum van Show ‘Em What You’re Made Of! Zijn jullie ook zo benieuwd?

Bekijk alvast de trailer op apple.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *