sound checks - the story of snackstreet ft. backstreet boys
,

Chex Mix’ Snackstreet promo met Backstreet Boys

De Backstreet Boys doen deze herfst mee met de Chex Mix “Snackstreet” campagne in een reeks van comedy video’s.

Deze komische muziekcampagne draait om het verhaal van de fictieve aartsrivalen van de Backstreet Boys, de Snackstreet Boys.

De vijf leden van de nepband dansen allemaal en ze zingen, net als elke andere boyband, zoete harmonieën, alleen worden ze op humoristische wijze gekleed als stukken Chex Mix.

De campagne bevatte al een over-de-top videoclip met de titel Snackstreet’s Back. Dit is een parodie op de megahit Everybody (Backstreet’s Back) van de Backstreet Boys.

Snackstreet’s Back

Vandaag kwam General Mills met de nieuwe promo voor de Chex Mix’ Snackstreet campagne. Deze promo is een documentaire over Snackstreet met de titel Sound Checks: The Story of Snackstreet.

De Backstreet Boys spelen mee in deze nepdocumentaire waarin ze worden geïnterviewd en zeggen dat ze Snackstreet willen helpen. Ze doen een sing-off en een dance-off.

Sound Checks: The Story of Snackstreet ft. The Backstreet Boys

Er is vandaag ook een blooper video verschenen.

Sound Checks Bloopers ft. The Backstreet Boys

Geweldig om de Boys op deze manier weer in jaren ’90 outfits te zien en er eigenlijk hetzelfde uitzien als destijds. Vinden jullie ook niet?

Chex Mix zal de komende weken meer video’s van hun Snackstreet campagne met de Backstreet Boys uploaden, dus houd hun kanaal op YouTube goed in de gaten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *