BSB verrassen NKOTB-fans

Zaterdagavond werden de boyband-fans die aanwezig waren bij het concert van New Kids On The Block in de New York’s Radio City Music Hall aangenaam verrast toen de Backstreet Boys op het podium verschenen…

Toen het concert ongeveer een uur bezig was, zaten de New Kids On The Block, bestaande uit Joey McIntyre (37), Donnie Wahlberg (40), Danny Wood (41), en de broers Jordan (40) en Jonathan Knight (41), voor een wit gordijn toen zij de nummer 1 hit uit 1999 I Want It That Way van de Backstreet Boys begonnen te zingen.
Toen het publiek mee begon te zingen, ging het gordijn omhoog en de Backstreet Boys, Brian Littrell (35), Nick Carter (30), AJ McLean (32) en Howie Dorough (36), verschenen. Vervolgens maakten zij het nummer af.

“ You get two for the price of one tonight, ” zei Nick Carter tegen de schreeuwende menigte.

Na de grote onthulling omhelsden de muzikanten elkaar op het podium en allebei de groepen gingen verder met zingen. Vervolgens droegen de New Kids het podium over aan de Backstreet Boys die nog een nummer zongen.

“ I want to thank those guys right there,” zei Brian Littrell.
“ They are our mentors. We’ve been fans of theirs for a long, long time. ”

Na het optreden van het nummer Shape Of My Heart verlieten de Backstreet Boys het podium. Er ontstond hier en daar wat protest: “ Bring them back! ” schreeuwde sommige fans. Maar de Backstreet Boys kwamen alleen nog maar terug voor het slotnummer, toen de NKOTB Hangin’ Though zongen.

Aan het eind van de show maakten de leden van de twee bands een diepe buiging en verdwenen van het podium, terwijl het groene en witte confetti regende.

Interview van ETonline met de Backstreet Boys en New Kids On The Block:

 

Bron: people.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *