backstreet boys nieuws februari 2017

Backstreet Boys nieuws – februari 2017

Repetities voor Larger Than Life in Las Vegas

De aftrap van de reeks Larger Than Life Las Vegas shows is op de 1e van de volgende maand al en dus zijn de mannen van de Backstreet Boys deze maand druk aan het repeteren geweest.

Eén van de choreografen die werkt aan deze show is niemand minder dan Sharna Burgess! Sharna, die de danspartner was van Nick Carter bij Dancing With The Stars, was zelfs op Valentijnsdag met de Boys aan het werk.

 

 

Tussen het repeteren door werden de Backstreet Boys nog geïnterviewd door Entertainment Tonight. Ze hadden het onder andere over Lou Pearlman, over hoe hun carrière als een huwelijk is en natuurlijk over de Larger Than Life Las Vegas show.

Videoclip God, Your Mama, And Me

Op 21 februari kwam de videoclip van God, Your Mama, And Me uit. De clip die de Boys vorige maand hebben opgenomen met Florida Georgia Line.

In de video zijn Florida Georgia Line en de Backstreet Boys te zien die op een prachtig strand het nummer aan het zingen zijn. Ook zijn er beelden van de mannen met hun vrouwen in de clip verwerkt. Een aantal van de kinderen van de Backstreet Boys zijn ook te zien.

Ik vind dat het echt een supermooie videoclip is geworden. Kijk en oordeel zelf!

Op de Vevo-pagina van Florida Georgia Line is naast de clip ook een video geüpload met beelden van achter de schermen. Dit is ‘m!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *