Backstreet Boys Cruise!

Backstreet’s back, alright! En deze keer op een boot…

Het begon allemaal met de mededeling op 19 februari dat er voor de Backstreet Boys-fans een “BIG Announcement” aan zat te komen. Na bijna twee weken de fans in enorme spanning te hebben laten zitten, met hints als “We’re gonna be on something BIG”, “Some of you will be joining us…”, “We promise you won’t be BOARD…” en “You’ll SEA what a great time we’ll all have…” is het dan eindelijk bekend gemaakt: De Backstreet Boys nemen fans mee op een cruise!

Vanuit Miami, Florida gaat er vanaf 9 december 2010 vier dagen gevaren worden met de Carnival Destiny. Er zullen tussenstops zijn in Key West en Cozumel, Mexico. Op de ochtend van 13 december zal het schip weer terugkeren naar Zuid-Florida. Bij deze cruise zitten verschillende Backstreet-activiteiten inbegrepen, zoals een intiem concert, een Q&A sessie, een deckparty, een cocktailparty en een strandfeest.

Vanaf maandag 15 maart 2010 om 12 PM EST (17:00 uur Nederlandse tijd) zal de cruise in de verkoop gaan voor de Backstreet Boys Fanclub Members. Een week later, om dezelfde tijd, zal de cruise ook in de publieke verkoop gaan.

Let wel op: Alleen cabines die geboekt worden via www.backstreetboys.com geven toegang tot de privé-evenementen van de Backstreet Boys!

Er zullen cabines beschikbaar zijn voor 1, 2, 3 of 4 personen. Verder is er onder andere keuze uit een suite, balcony cabin, ocean view cabin, of een inside cabin.

Bekijk hier de uitnodiging van Brian:

Bekijk hier de uitnodiging van de Boys:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *