Backstreet Boys 20 jaar samen

20 april. Voor iedere BSB-fan een dag om bij stil te staan…
Vandaag is het namelijk alweer 20 jaar geleden dat AJ McLean, Brian Littrell, Howie Dorough, Nick Carter en Kevin Richardson besloten om hun muzikale droom waar te maken en tot vandaag de dag zijn ze nog steeds “together and they’re millions strong”.

De Backstreet Boys braken in 1996 door, vooral in Europa, met hun debuutalbum genaamd Backstreet Boys en hun succes zette zich wereldwijd voort met hun tweede album Backstreet’s Back uit 1997.
Vervolgens bereikten de heren in 1999 het “superstardom” met hun derde en best verkochte album Millennium en het daarop volgende album Black & Blue dat in 2000 uitkwam.
Ze braken record na record en na een nodige pauze van ongeveer drie jaar maakten de Backstreet Boys in 2005 een super-comeback met hun album Never Gone.
Hierop volgden de albums Unbreakable in 2007 en hun meest recente studioalbum This Is Us in 2009. Na in 2011 en 2012 met collega-“boyband” New Kids On The Block de wereld over te hebben getourd zijn de Boys momenteel weer druk bezig in de studio met een nieuw album.

In de afgelopen 20 jaar zijn de Backstreet Boys uitgegroeid tot de grootste en best verkochte “boyband” allertijden. Ze hebben overal ter wereld de hitlijsten gedomineerd, hun platen zijn in allerlei landen meervoudig platina geworden en er zijn wereldwijd meer dan 130 miljoen albums van de Boys over de toonbank gegaan.

Zoals ze zelf al aankondigden in hun mega-hit Everybody (Backstreet’s Back);
“As long as there’ll be music they’ll be comin’ back again!”
En ze doen gelukkig flink hun best om zich daar aan te houden!
Hou deze site dan ook goed in de gaten, want de Boys komen eraan met hun 20th Anniversary BSB World Tour!

Vergeet vannacht om 02:00 uur (Nederlandse tijd) ook niet live mee te genieten van de 20th Anniversary Party.
Klik HIER om toegang te krijgen.

KTBSPA!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *