Baby nieuws bij Dancing With The Stars!

Gisteravond werd bij Dancing With The Stars het baby nieuws nu ook bevestigd door Nick en Lauren zelf. In deze aflevering sprak Nick Carter tijdens de beelden die vooraf gingen aan zijn optreden over verschillende invloedrijke mensen in zijn leven. Hij had het over leraren en natuurlijk over de Backstreet Boys, maar hij vertelde dat zijn vrouw Lauren echt zijn grootste idool en het grootste icoon in zijn leven is. Zij is de vrouw van zijn dromen en zij is degene die hem heeft gered op verschillende manieren.

Ook vertelde Nick dat Lauren en hij al ruim een jaar aan het proberen waren om een kindje te krijgen en dat er zelfs tijden zijn geweest dat ze dachten dat het niet meer zou gaan gebeuren. Lauren vertelde dat ze al eerder een keer zwanger is geweest van Nick, maar dat ze het kindje helaas zijn verloren. Nick had het daar heel erg moeilijk mee.

Vervolgens kwamen er beelden van Nick en Lauren tijdens een echo. Lauren is nu officieel 16 weken zwanger!

Na het optreden van Nick en Sharna liep Nick naar zijn vrouw toe en hij gaf haar een kus. Ze waren allebei heel emotioneel. Lauren bleef bij Nick tot Sharna en hij hun scores kregen. Terwijl de scores bekend werden gemaakt kwam er een grote doos tevoorschijn. Bij het openen van de doos werd het geslacht van het kindje bekend gemaakt. Nick en Lauren wisten zelf ook nog niet wat het zou gaan worden. Toen ze de doos openden kwamen er blauwe ballonnen uit. Het wordt dus een kleine Backstreet Boy!

Nieuwsgierig naar de beelden? Bekijk hier Nick Carter bij Dancing With The Stars – week 8.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *