aj-mclean-was-bang-voor-een-tweeling

AJ was bang voor een tweeling

AJ McLean kreeg het een beetje benauwd aan het begin van de zwangerschap van Rochelle. Omdat het bij hem in de familie voorkomt was hij namelijk bang voor een tweeling!

AJ, die het grote nieuws dat hij vader wordt afgelopen zondag naar buiten heeft gebracht, was dan ook erg opgelucht toen ze tijdens de echo maar één hartje hoorden. “Laten we eerst maar eens kijken hoe de komst van een kind uitpakt”, aldus AJ.

AJ is helemaal in de zevende hemel door zijn aanstaande vaderschap. Hij heeft zelfs een app die week voor week laat zien hoe het kindje groeit.

Zelf denkt AJ dat hij een dochter krijgt, omdat hij zich inmiddels flink heeft ingelezen over zwangerschappen en dergelijke. Bovendien denkt hij dat God hem een beetje straft voor zijn eigen losbandige gedrag van vroeger. Hij heeft toen hij jonger was met veel meiden gerotzooid en hij denkt dat God hem terugpakt door hem een dochter te geven.

AJ weet al dat hij zijn kind voor de volle honderd procent zal gaan steunen. “Of ze nou zanger of dokter willen worden, homo of hetero zijn, ik hou van ze. Zolang ze maar gelukkig zijn en zich gedragen. Dat is het belangrijkste, ze moeten zich gedragen en niet op hun vader gaan lijken”, aldus AJ.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *