,

AJ steunt It Gets Better project

Het It Gets Better-project is door columnist Dan Savage in het leven geroepen naar aanleiding van een recente reeks aan zelfmoorden onder Amerikaanse jongeren na vergaand getreiter om hun homoseksualiteit. Dan Savage, die zelf ook homo is, wil met dit project jonge homoseksuelen vertellen dat het gepest uiteindelijk over zal gaan. Daarom plaatste hij een aantal weken geleden een filmpje op YouTube waarin hij en zijn partner vertellen dat het uiteindelijk beter wordt, ook als je verschrikkelijk getreiterd wordt en het leven daarom niet meer ziet zitten.

Inmiddels zijn er meer dan 2000 It Gets Better video’s die samen meer dan 10 miljoen keer bekeken zijn. Niet alleen bekende en onbekende Amerikaanse homoseksuelen, maar ook heteroseksuelen hebben filmpjes opgenomen om homojongeren te steunen.

Ook AJ McLean heeft een It Gets Better Filmpje opgenomen. Hij vertelt over de pesterijen die hij heeft meegemaakt toen hij als opgroeiende jongen in musicals speelde en er vervolgens voor koos om deel uit te gaan maken van een boyband. Ook praat hij over de onzekerheid die schuil gaat achter degenen die pesten.

AJ’s It Gets Better filmpje:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *