Bekijk live het 20-jarig jubileum feest!

Morgen is het zo ver!
Dan vieren onze mannen hun 20-jarig bestaan en dus is er uiteraard reden voor een feestje.
Mocht het nou het geval zijn dat je morgen toevallig niet in Los Angeles bent om het hele gebeuren mee te maken, geen probleem!

Het 20-jarig jubileum feest van de Backstreet Boys wordt namelijk wereldwijd live uitgezonden vanuit het Fonda Theatre in Los Angeles!
We kunnen de Boys op 20 april 2013 vanaf 8:00pm EST/5:00pm PST (02:00 Nederlandse tijd) onstage, backstage en overal en nergens volgen met iGoHD.

Klik op de volgende link voor toegang: http://iGoHD.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *